ISMERD MEG AZ ÉLETCÉLOK PROGRAMUNKAT!

Legyél TE az életed filmjének rendezője, hogy ez egy olyan "film legyen, amire máskor is szívesen befizetnél"!
 

Minden Ember életében vannak "állomások", melyekre "életcél"-ként is lehet tekinteni. Ezeket jobb esetben tervezi az Ember, de így, vagy úgy maguktól is eljönnek a „szerencsésebbeknek”. Facebook oldalunkat azért hoztuk létre, hogy sokat megtapasztalt támogatói partnereink segítségével tervezhetőbb és elérhetőbbek legyenek életünk "állomásai"-céljai.

 

A teljesség igénye nélkül, már a születés is ilyen, hiszen ha nem tervezett időben, helyre, stb. Nem biztos, hogy optimális feltételek fogadnak.
A következő ilyen „állomás” az "Életben való önállóbb elindulás", ami vagy a középiskola utáni munka, vagy az egyetemi évek, majd ezt követi (mint cél), az első önálló nyaralás, autó, lakás, Család alapítás, gyermek/gyermekek, ház, a gyermekek életre való felkészítésének anyagi háttere (felsőfokú iskola, autó, házasság, stb.) és fontos a "szépkor" eléréséhez eltöltendő idő hátterének megteremtése, hogy tényleg "szép" lehessen. Mindenki számára fontos, hogy ezen "célok állomásaira" lehetőleg tudatosan és lehetőség szerint tervezve érkezzen meg”. Ebben segítünk Neked!

 

Mindezt környezettudatosan a Te leendő, vagy már megszületett gyermekeid - unokáid érdekében is.

Ha Téged is hozzá tudunk segíteni az életcélod eléréséhez a TreeMission Egyesület – Életcélok Programját támogató partnereink segítségével, akkor Te is hozzájárulsz az 1+1fa - "Zöld településekért - Erdővédelmi Programunkhoz". Legyen Neked is az egyik "életcélod" a fák ültetetése!
Egy ősi indián mondás szerint, a Földet, nem a nagyapáinktól örököltük, hanem az unokáinktól vettük kölcsön. Ehhez töltsd ki "Életcélok Program" kérdőívét!