August 23, 2017

A nyár a pollenek terjedésének az időszaka. Erre a lakosság egyre nagyobb része érzékenyen reagál – allergiás, asztmás tüneteket produkálnak. A tapasztalatok szerint az allergia akár 30%-al csökkentheti a teljesítményt és koncentrációt.
Erről a témáról kérdezem Nagy Cs...

August 21, 2017

Ha azt mondom, szőlő, akkor mire gondolunk? Lehet, hogy sokan sokfélére? Hiszen létezik borszőlő és csemege szőlő, vörös és fehér. Nyilván, nem mindegy, hogy oportó oltványt veszünk, vagy othellot sóznak ránk... Valahogy így van ez a "császárfákkal" is. Bizonyára hallo...

August 19, 2017

Nagy sikert aratott a speciális császárfa a Szentlőrinci Gazdanapokon. Ismerjék meg egyik legfontosabb környezettudatos stratégiai partnerünk beszámolóját a XXIV. Szentlőrinci Gazdanapok eredményeiről!

August 18, 2017|Paulownia Planet

Újabb sikeres hétvégén van túl bővül...

August 17, 2017

A TreeMission Egyesület facebook oldalain olvashattunk korábban az UNION Green Team csapat megalakulásáról. Ennek hátteréről és a csoport tevékenységéről kérdeztük Somoskői Jánost, az UNION Green Team koordinátorát.

Mi volt a csoport létrehozásának a célja? Mi tette szü...

August 15, 2017

TreeMission Egyesület törekvéseinek és tevékenységének megismerésére újabb rendkívüli alkalom kínálkozott a XXIV. Szentlőrinci Gazdanapokon.

Ez a rendezvény idén is kiváló lehetőséget teremtett arra, hogy környezettudatos termelők és vásárlók, szakmab...

August 9, 2017

A TreeMission Egyesület a környezettudatos gondolkodás terjesztésével foglalkozik. Hogyan kapcsolható ez össze azokkal a problémákkal, amikkel a vállalkozások manapság küszködnek?  Erről kérdezzük Kiss Gyula István KKV marketing specialistát, a TreeMission Egyesület al...

Please reload

Kiemelt hírek

Egy fával a klímavédelemért

October 3, 2016

1/2
Please reload

Hírek

September 13, 2018

Please reload

Archívum
Please reload

Keresés címék alapján