A TREEMISSION FAÜLTETÉSI PROGRAMJAINAK BÜSZKE TÁMOGATÓJA

UTAZZ "ZÖLDEN" A  FÁKÉRT!

Utazz-nyaralj (ÉLD is meg az Életed, ne csak élj! ) partnerünk ajánlatával garantáltan a legjobb áron és ezért mi ( a TreeMission Egyesület) FÁKAT ültetünk!

Hiszen minden ami mozgással-helyzetváltoztatással (motor, autó, busz, hajó, repülő, stb.) történik CO2 kibocsátással jár.

Egy közepes kategóriájú benzines gépkocsi CO2 kibocsátás mértéke gyári adat szerint 160 g/km.

Pld. Pécs-Budapest-Pécs (kb. 400 km) útvonalon közlekedő autó által 64 kg CO2 kerül a levegőbe (ez több mint 2,5zsák cementnek megfelelő mennyiség)  amit belélegzel!!!

Ezért választottuk azt a speciális klímanövényt (Cotevisa2), aminek elültetésével kompenzálhatjuk az utazásunkkal kibocsátott mennyiséget.

Egy darab fa elültetésével (Cotevisa2) egy év alatt  110 kg CO2-t (kb. 4,5 zsák cementnek megfelelő mennyiséget) alakít át Oxigénné.

A világ egyik legnagyobb utazási cégének köszönhetően, segítségével lehetőségünk van csökkenteni ezt a mennyiséget akkor, amennyiben Te is kihasználod VIP ajánlatunkat és GARANTÁLTAN a LEGJOBB ÁRON(!!!) utazol-repülsz (repülőjegyet vásárolsz), legyen az egy nyaralás, üzleti út, rokonlátogatás vagy egy városnézős utazás, stb.

Így számodra minden többlet költség nélkül is hozzájárultál minimum 1fa elültetéséhez, akár a Te személyes közreműködéseddel (részvételi lehetőség a faültetéssel kapcsolatos rendezvényeinken, melyeket weboldalunkon és Facebook oldalunkon tudsz nyomon követni, ott teszünk közzé).

Várunk a FÁKÉRT (is) utazók csapatában/táborában!

Kérj részletes információt!

1/8
HÍREK - ÉRDEKESSÉGEK 

June 27, 2019

Nagy örömünkre újabb gyümölcsöző együttműködést indítottunk el a Pécs-Normandia LIONS Clubbal (Club)! Közös célunk, hogy a TreeMission Egyesület jóvoltából elültetett klímafák örökbefogadásával minél nagyobb területet tehessünk komfortosabbá és ezzel egészségesebb mikrokörnyezetet teremtsünk saját magunk és utódaink számára. Az egyesület által támogatott környezettudatos innovációk terjesztésével pedig a családi kasszát k...

November 10, 2018

 A Köztársaság téri játszóteret és parkot, valamint a Petőfi és József Attila utcák kereszteződésénél található, Apponyi Albert téri játszóteret érintette ezúttal a lassan évtizedek óta – mindig más-más területen – ismétlődő önkéntes akció, amit a környéken lakók bevonásával indított az önkormányzat és a Biokom. 

Nem csak a területet teszik rendbe, de közösséget is építenek a játszóterek szépítésekor, fogalmazott Őri...

Please reload

© 2016 minden jog fenttartva készítette: kovetkezolepes.hu

NAIH Nyilvántarási szám: NAIH-105458/2016

1./ AZ EGYESÜLET NEVE:
TreeMission Klíma- és Környezetvédő Innovációs Egyesület (továbbiakban: Egyesület)
2./ AZ EGYESÜLET SZÉKHELYE:
7678 Abaliget, Rózsadomb 34.

3./ ADÓSZÁM:

18512403-1-02

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
Oxymanó Program - A zöldebb jövőért