Nosztalgia Cukrászda - Tortarendelés Pécs

October 3, 2016

Küldetésünk: hogy vendégeink életébe édes pillanatokat varázsoljunk. Ízes élménnyé alakítsuk a találkozások és beszélgetések baráti hangulatát. Süteményeinkkel ünnepibbé tegyük  az ajándékozások meghitt ceremóniáját.

 

Tudjuk, hogy ezek a momentumok azok, melyek az emberi kapcsolatokat még szorosabbra fonják. Ebben kívánunk vendégeinknek hosszú távon szolgálatára lenni.

 

Nosztalgikus ízvilág és a modern cukrászati módszerek. Ezek azok az ismérvek, melyek egyértelműen megkülönböztetnek minket bármely más cukrászdától.

 

FONTOS AZ EGÉSZSÉG- ÉS KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

Süteményeinkhez, tortáinkhoz a megyében található minőségi termelőktől szerezzük be eper, málna, és áfonya gyümölcsöket és velőinket. Mára már szinte cukrászdánk védjegyévé vált a "Cukormentes sütemények fellegvára" kifejezés.

 

A cukormentes táplálkozás a felnőtteknél is fontos, de kiemelt szerepe van a gyerekeknél. A környezettudatossághoz így az is hozzájárul, hogy az erősen környezetterhelő gyártástechnológiájú fehér, répacukorból minél kevesebb fogyjon a régióban.

 

Születésnapra kicsiknek-nagyoknak vagy családi ünnepre rendeljen tőlünk süteményt, tortát, akár cukormentes verzióban is!

Különleges formatorták, varázslatos ízvilág = Nosztalgia Cukrászda Pécs

 

TORTARENDELÉS

 

Látogasson el hozzánk Ön is, és kóstoljon bele a méltán híres NOSZTALGIA ÍZEINKBE!

 

 

Várjuk szeretettel!

 

Nosztalgia Cukrászda csapata

 

Tortarendelés Pécs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek

Egy fával a klímavédelemért

October 3, 2016

1/2
Please reload

Hírek

September 13, 2018

Please reload

Archívum
Please reload

Keresés címkék alapján
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square