Szőrtelenítsünk-e wellness előtt...?

A wellness előtti szőrtelenítés különösen kényes kérdés, hiszen a kényeztető napokból senki nem a szúró sörtécskék okozta kellemetlenségekre szeretne visszaemlékezni. Indulás előtt a legtöbben borotvához nyúlnak, pedig ha intim szőrtelenítésről van szó, érdemes felülvizsgálni szőrtelenítési szokásainkat.

Intimgyanta - intimkozmetika - Intimiti Pécs

Ami nyáron bevált, télen csúnyán kiüthet!

Egy borotva segítségével gyorsan és fájdalommentesen megszabadulhatunk a bosszantó szőrszálaktól. Ha figyelünk a higiéniára, elvileg nem lehet semmi probléma, azonban télen más a helyzet: a melegebb, kevésbé szellőző ruházat, az ilyenkor gyakoribb ülő tevékenységek miatt sokkal inkább kitesszük magunkat az szőrtelenítést követő intim bőrproblémák veszélyének. A nyirkos fürdőruhával érintkezve a bőr felső hámrétege fellazul, és a borotválás közben szerzett mikrosérülések, amik az év nagy részében gond nélkül begyógyulnak, ilyenkor könnyen gyulladásba jöhetnek. A melegebb, zárt ruházat és az így kialakuló magasabb páratartalom kedvező feltételeket biztosít az intim bőrproblémák jelentős részéért felelős kórokozóknak. Szerencsére télen sem kell lemondanunk az intim szőrtelenség élményéről:

Szőrtelenítsünk-e wellness előtt...?

Ha máskor nem is, a téli wellness hétvégék előtt érdemes félretenni a borotvát és profira bízni az intim szőrtelenítést.

A téli wellness időszak slágere egyértelműen a gyantázás. Nagy Kriszti, az Intimiti gyantaszalonok szakmai vezetője szerint évről évre egyre többen választják ezt a megoldást. „Tökéletes és végleges szőrtelenítési módszer nem létezik” – állítja Kriszti, majd hozzáteszi, hogy a gyantázás sem az. „Én persze elfogult vagyok a gyantával kapcsolatban, de ha az eljárások előnyeit és hátrányait is mérlegre tesszük, nyugodtan mondhatom, wellnesselés előtt ez a legmegbízhatóbb szőrtelenítési módszer.

Persze, csak akkor, ha felkészült és gyakorlott szakember végzi. Lehetőleg intimkozmetikus” – teszi hozzá mosolyogva. Hogy miért? Lássuk Kriszti érveit:

· Tartós. A borotvától eltérően hetekig tartó simaságról beszélhetünk. Nincs szúrós borosta, a szálak lágyan, jelentősen megritkulva nőnek vissza.

· Esztétikus. A gyanta különleges érzetet vált ki mind higiéniás, mind pedig szexuális értelemben.

· Remekül időzíthető. Az wellness hétvége előtt 1-2 nappal elvégzett kezeléssel akár egy több hetes kikapcsolódást is fesztelenül kiélvezhetsz, anélkül, hogy borotvához kellene nyúlnod.

· Természetes és megbízható. Több ezer éves eljárás lévén hosszútávon sem lépnek fel nem kívánt hatások. A gyantát már milliók alkalmazták az idők során, így nyugodtan kimondhatjuk: ez egy bevált és biztonságos módszer, melytől egyáltalán nem kell tartanod, ha szakemberrel végezteted, valamint nem csupán időt takaríthatsz meg, és nyugodtan pihenhetsz, de az alattomos kórokozókat is elkerülheted.

· Az intimkozmetikus speciálisan erre a célra kifejlesztett hatóanyagokkal készíti fel a bőrödet a wellness során előforduló kihívásokra és személyre szabott intim bőrápolási tanácsokkal is ellát.

Hónapok óta erre készülsz. Miért szúrnád el a hétvégédet egy elkapkodott szőrtelenítéssel?

Töltsd le a kuponunkat és kérj időpontot most!

A TreeMission akciós kuponunkkal 2017. február 28-ig a teljes intimgyantázáshoz ajándékba adjuk a profi hónalj gyantázást.

Így 7.400 Ft helyett, csak 5600 Ft-ba kerül a kimélő, de tartós kezelés.

A pécsi intimkozmetika telefonszáma: 30 884 5154

Várjuk, hogy jelentkezz: +36 30 884 51 54

#intimiti #tartósszőrtlenítéspécs #intimgyanta #intinkozmetika #szépségápolás

Kiemelt hírek
Hírek