Télikert kisokos, azaz miért imádjuk a télikerteket

Gondot jelent a növények átteleltetése? Szeretné a csillagokat nézni a kanapéból ülve?

A télikert sok célra használható. Önnek mi a célja vele? Ahhoz, hogy megkönnyítsük a választ, 3 csoportra bontjuk a télikerteket.

Télikert Pécs ablakgyártás
  1. Általános célú télikert: Egy általános célú télikert a növények átteleltetésére, bejárat fedésére, bent tartózkodásra, ruhák és egyéb dolgaink tárolására alkalmas.

A lucskos őszi-téli időben egyfajta szűrőként működve a nedves, sáros cipők, vizes ernyő, ruhák tárolását is megoldja. Ebben az esetben a 2 rétegű üvegezést javasoljuk üregkamrás polikarbonát tetővel, ami tökéletes hőszigetelést ad.

A ház amihez építünk télikertet, részben meghatározza, hogy hova kerüljenek a nyílászárók illetve milyenek legyenek azok. Nagyon sok nyitásmódokat tudunk gyártani a télikerthez.

  1. Négy évszakos télikert: Egy megfelelően tervezett üvegtető páratlan kilátást biztosíthat az év minden szakaszában. Ebben a felhasználási módban már ajánlott körültekintően megvizsgálnunk a beépítendő terasz hőszigetelését minden oldalon.

Az üvegezés lehet 2-3 rétegű, nemesgázzal töltött. A terasz beépítés ez esetben nemcsak télikert tulajdonossá tesz bennünket, de hasznos új lakóteret is nyerünk, amit gazdaságosan ki tud használni.

  1. Téli kert, amely a ház része: A mindent igény kielégítő, különleges télikert a házunk új központja lehet. Mindegy, hogy tél vagy nyár, hideg vagy meleg, ez az új tér mindig a tökéletes felüdülést nyújtja nekünk.

A felhasznált anyagoknál az elérhető legjobb minőségre törekszünk úgy, mint a 3 rétegű üvegezés vagy a 7 kamrával rendelkező, hőszigetelt profilok, szükség esetén biztonsági üveget tervezünk. A terasz beépítés eredményeként nyert télikert ez esetben teljes értékű, új, hasznos élettér bővülést eredményez.

Tovább a galériához és a teljes cikkhez >>

Télikert Pécs ablakgyártás

Télikert Pécs ablakgyártás

Télikert Pécs ablakgyártás

Tovább a galériához és a teljes cikkhez >>

#ablakgyártás #télikert

Kiemelt hírek
Hírek