2017 év slágere a balesetbiztosítás!

January 24, 2017

 

Bárkivel történhet baleset, csak Velem nem? Nemrég egy ügyfelem azért mondta vissza a telefonon megkötött balesetbiztosítását, mert feleségével egyeztetett és a háziorvosa is azt mondta, hogy ő a Terminátor.. Soha nem volt egészségi gondja, a vérnyomása sem magas, fiatal, két állása is van.

Mindezen sugallatok révén úgy érzi, Vele nem történhet baj! Egészséges önbizalom. Nincs ezzel gond.

 

De a közúti baleset nem azzal történik, aki beteg, hanem általában azokkal, akik vétlenek. Az elmúlt egy hónapban a Brazil focicsapat repülőgépének lezuhanása, az M3-as autópályán lévő buszbaleset, s jó néhány ügyfelem kisebb sérülése (csonttörés, fűrészes balesetek, állványról való lezuhanás utáni hosszas lábadozás), is azt mutatja, hogy bárkit érhet ilyen gond. Az ónos esőről, vagy a lefagyott bejárati lépcsőről már ne is beszéljünk.

 

Sokan bele sem gondolnak, hogy többféle vagyontárgyuk megóvása okán (KGFB, Lakás, Casco) magukat is megvédhetnék, aprópénzért betehetnék a meglévő termékeik mellé a baleseti védelmet.

Mégis az a tapasztalat, hogy ezt nem kérik, vagy nem is tudnak róla. Ha baj történik, akkor pedig jön a telefon és érdeklődnek van-e ilyen termékük, ők úgy emlékeznek, beszéltünk róla..

A helyzet az, hogy havi 2-3 ezer forintért cserébe már igen komoly védelmet rendelhet az ember önmaga, vagy éppen a családja köré. Csak amíg nincsen baj, addig ez másokat érint, amikor pedig megtörténik a baleset, akkor meg miért nincs ilyen szolgáltatásom!?

 

Személyes célom, hogy 2017 első negyedévében minden eddigi ügyfelünk figyelmét felhívjam erre az egyszerű önvédelmi lehetőségre. Cégem is támogat ebben, olyan terméket ad a kezembe, mely ár/érték arányban az egyik legkedvezőbb a magyar piacon. Az előre elgondolt csomagokból könnyű választani, ha valaki személyre szabott terméket alakítana ki, az is megoldható, de gondoltunk az igazolt sportolókra, a fesztiválozókra, külföldön munkát vállalókra és az extrém sportot folytatókra is.

Aki év elején meghozza döntését, az egyben a feltöltődés mellett is dönt, hiszen most Wellness-utalványt kap a szerződése mellé, ahol a szállást a cég állja. Ha szerencsés típus, akkor egy Ausztriai üdülésre is pályázhat a fix utalványon felül.

 

Azért, hogy már holnaptól legyen védelme, a balesetbiztosításunk mellé online aktiválás rendelhető, ha aktiválja az ajánlatot, már éjféltől megóvta magát. Hiszen akinek van biztosítása, azt kevésbé érik el a gondok!

Please reload

Kiemelt hírek

Egy fával a klímavédelemért

October 3, 2016

1/2
Please reload

Hírek

September 13, 2018

Please reload

Archívum
Please reload

Keresés címkék alapján
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 minden jog fenttartva készítette: kovetkezolepes.hu

NAIH Nyilvántarási szám: NAIH-105458/2016

1./ AZ EGYESÜLET NEVE:
TreeMission Klíma- és Környezetvédő Innovációs Egyesület (továbbiakban: Egyesület)
2./ AZ EGYESÜLET SZÉKHELYE:
7678 Abaliget, Rózsadomb 34.

3./ ADÓSZÁM:

18512403-1-02

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
Oxymanó Program - A zöldebb jövőért