Milyen a jó gyerek bicikli?

January 30, 2017

Milyen a jó gyerek bicikli?
Olyan, amit élvezet tekerni, mert könnyen gurul. Nem zörög, nem kattog, nem kell egyből a szervizbe vinni. És nem utolsó sorban szép a festése, és az aranyos, bájos mintáival mindenkit rabul ejt! Ne felejtsük el a kerékpárt a gyereknek vesszük, nem pedig magunknak!


Az első, és legfontosabb, amit tudnia kell, hogy a jó gyerek biciklinek ára van. Persze kapásból itt a következő kérdés. Minek vegyek drága biciklit, amikor úgyis hamar kinövi?

 

Képzelje el, amikor gyermeke megkapja álmai kerékpárját, de rögtön ki is derül, alig tudja tekerni! A gyerek bicikli váza igaz gyönyörű, mert ilyen vagy olyan mesefigura van rajta, de mit ér a szép váz, ha rossz minőségű alkatrészekkel van szerelve?


Higgye el, hogy az olcsó gyerek bicikli silány alkatrészekből van összerakva, egyáltalán nincsenek benne golyós csapágyak, és műanyag tokban futnak a tengelyek. Már az első méterek megtételekor kiderül, hogy nehéz tekerni. Gondolom, nem szeretné látni gyermeke szomorú arcát! Ön is, gyermeke is csalódott lesz, pedig milyen nagy szeretettel vásárolta meg a járgányt. 


Higgye, el a jó minőségű gyerek bicikli megéri az árát! Ne sajnálja a több pénzt rá!


A nálunk kapható gyerek bicikli a jó minőségű alkatrészeknek köszönhetően jobban gurulnak, könnyebben kormányozhatók, nem kattognak, nem csattognak. Nem kell egyből a szervizbe vinnie, ahol több ezer forint ellenére sem lesz tökéletes! És nem egy utolsó szempont az, hogy a jó gyerek bicikli több generációt is kiszolgál!


Most, hogy már tudja miért érdemes a jobb minőségű, és ennek következtében árban is a drágább gyerek bicikli mellett dönteni.


Fontos! A megfelelő méretű gyerek bicikli kiválasztásánál az életkor helyett meghatározóbb szempont a gyermek belső lábhossza (combtőtől a talpig). 

 

Kérje munkatársaink segítségét és gyermeke egy életre a biciklizés szerelmese lehet!

 

 

 

 

 

 

Tags:

Please reload

Kiemelt hírek

Egy fával a klímavédelemért

October 3, 2016

1/2
Please reload

Hírek

September 13, 2018

Please reload

Archívum
Please reload

Keresés címkék alapján
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 minden jog fenttartva készítette: kovetkezolepes.hu

NAIH Nyilvántarási szám: NAIH-105458/2016

1./ AZ EGYESÜLET NEVE:
TreeMission Klíma- és Környezetvédő Innovációs Egyesület (továbbiakban: Egyesület)
2./ AZ EGYESÜLET SZÉKHELYE:
7678 Abaliget, Rózsadomb 34.

3./ ADÓSZÁM:

18512403-1-02

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
Oxymanó Program - A zöldebb jövőért