Milyen a jó gyerek bicikli?

Milyen a jó gyerek bicikli? Olyan, amit élvezet tekerni, mert könnyen gurul. Nem zörög, nem kattog, nem kell egyből a szervizbe vinni. És nem utolsó sorban szép a festése, és az aranyos, bájos mintáival mindenkit rabul ejt! Ne felejtsük el a kerékpárt a gyereknek vesszük, nem pedig magunknak!

Az első, és legfontosabb, amit tudnia kell, hogy a jó gyerek biciklinek ára van. Persze kapásból itt a következő kérdés. Minek vegyek drága biciklit, amikor úgyis hamar kinövi?

Képzelje el, amikor gyermeke megkapja álmai kerékpárját, de rögtön ki is derül, alig tudja tekerni! A gyerek bicikli váza igaz gyönyörű, mert ilyen vagy olyan mesefigura van rajta, de mit ér a szép váz, ha rossz minőségű alkatrészekkel van szerelve?

Higgye el, hogy az olcsó gyerek bicikli silány alkatrészekből van összerakva, egyáltalán nincsenek benne golyós csapágyak, és műanyag tokban futnak a tengelyek. Már az első méterek megtételekor kiderül, hogy nehéz tekerni. Gondolom, nem szeretné látni gyermeke szomorú arcát! Ön is, gyermeke is csalódott lesz, pedig milyen nagy szeretettel vásárolta meg a járgányt.

Higgye, el a jó minőségű gyerek bicikli megéri az árát! Ne sajnálja a több pénzt rá!

A nálunk kapható gyerek bicikli a jó minőségű alkatrészeknek köszönhetően jobban gurulnak, könnyebben kormányozhatók, nem kattognak, nem csattognak. Nem kell egyből a szervizbe vinnie, ahol több ezer forint ellenére sem lesz tökéletes! És nem egy utolsó szempont az, hogy a jó gyerek bicikli több generációt is kiszolgál!

Most, hogy már tudja miért érdemes a jobb minőségű, és ennek következtében árban is a drágább gyerek bicikli mellett dönteni.

Fontos! A megfelelő méretű gyerek bicikli kiválasztásánál az életkor helyett meghatározóbb szempont a gyermek belső lábhossza (combtőtől a talpig).

Kérje munkatársaink segítségét és gyermeke egy életre a biciklizés szerelmese lehet!

#pavlik

Kiemelt hírek
Hírek