Tiszta otthon: porszívó, gőztisztító, mikroszálas kendők

March 26, 2017

Büszkén mutatjuk be egyik legújabb partnerünket és az általuk képviselt egészségtudatossági irányvonalat. 

 

Lux Hungária - Tiszta otthon

Fő profilunk a „Tiszta otthon” termékvonal, egy mélyszívó (atkaszívó) porszívó, gőztisztító és a mikroszálas kendőcsalád – ez képezi a Lux szívét-lelkét. A közvetlen értékesítés területén szerzett több mint egy évszázados tapasztalatunknak köszönhetően, ügyfeleinket személyes igényeiknek megfelelő, minőségi termékekkel tudjuk kiszolgálni.

Az alapos takarítás elengedhetetlen kelléke

A Lux S115 porszívó egy kiváló teljesítményű, felhasználóbarát, energiatakarékos, továbbá a piacon létező legjobb szűrőrendszerrel rendelkező takarítóeszköz. A filterek szinte teljesen eltávolítják az allergiát okozó szállóport, a szennyeződéseket és atkákat a szőnyegekből, valamint bútorkárpitokból. Ezáltal, az S115 mélyszívó porszívó nemcsak az allergiában és asztmában szenvedők számára jelent tökéletes megoldást, hanem mindazoknak, akiknek fontos a megelőzés, illetve a folyamatos higiénikus, tiszta és egészséges környezet. A korszerű és sokoldalú tartozékok többfunkcióssá teszik a készüléket.

 

Szűrőrendszer 

Ötlépcsős szűrőrendszerével és a két HEPA szűrőjével, a Lux S115 az egyetlen olyan porszívó a piacon, amelyet a Német Allergia- és Asztma Szövetség (DAAB) ajánl.

Balról jobbra:

Szintetikus porzsák; HEPA H13 szűrő; préselt aktívszén szűrő; hosszú élettartamú, antibakteriális HEPA szűrő

Intelligens ellenőrző rendszerének köszönhetően, a Lux S115 - nagyméretű szimbólumokat jelenítve meg kijelzőjén - értesíti a felhasználót arról, hogy a porzsákot és a szűrőket ki kell cserélni.

 

Ökolux gőztisztító

Az Ökolux gőztisztító a gőz természetes erejének segítségével új tisztítási eljárást tesz lehetővé. Minőségi száraz gőz fejlesztő rendszerének, a szabadalmaztatott burkolat és szerkezet biztonságosságának, illetve számos tartozékának köszönhetően vegyszermentes. Könnyen és egyúttal maximálisan fertőtleníthető a lakás minden pontja, még a nehezen elérhető vagy kényes helyek is.

 

Microlux - törlőkendők

A Microlux mikroszálas kendőcsalád kimondottan ajánlott különböző felületek portalanítására, folteltávolításra és padlótisztításra. Karcolás mentesen és nyom nélkül tisztít, finom szálai nem sértik meg a kényes felületeket, legyen az akár üveg, CD vagy kerámia.

A szintetikus szálak rendkívüli folyadék felszívóképességének köszönhetően tömegüknél hétszer nagyobb mennyiségű vizet és szennyeződést képesek felszedni és megtartani. Ezáltal, a kendők kis mennyiségű víz segítségével vegyszer nélküli tisztítást tesznek lehetővé. Kombinálva az Ökolux gőzös tisztítóberendezéssel, biztosított a teljes körű környezetkímélő takarítás! 

A mikroszálas termékek új távlatokat nyitnak a takarítás területén. A szövött és kötött törlőkendők, a törlőkesztyű, a szivacs vagy a felmosókendők használatával a takarítás hatékonnyá, környezetkímélővé és gazdaságossá válik! 

 • Kiváló minőségű anyagok

 • Praktikus és könnyen használható

 • Változatos és sokoldalú

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

Tesztelje le termékeinkben rejlő speciális lehetőségeket Ön is saját otthonában! Kérjen díjmentes próbatakarítást szakértőinktől és tapasztalja meg a különbséget a saját szemével!

 

Próbatakarítás igénylés >>

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek

Egy fával a klímavédelemért

October 3, 2016

1/2
Please reload

Hírek

September 13, 2018

Please reload

Archívum
Please reload

Keresés címkék alapján
Kövess minket
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square

© 2016 minden jog fenttartva készítette: kovetkezolepes.hu

NAIH Nyilvántarási szám: NAIH-105458/2016

1./ AZ EGYESÜLET NEVE:
TreeMission Klíma- és Környezetvédő Innovációs Egyesület (továbbiakban: Egyesület)
2./ AZ EGYESÜLET SZÉKHELYE:
7678 Abaliget, Rózsadomb 34.

3./ ADÓSZÁM:

18512403-1-02

 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle
 • Google+ - Grey Circle
Oxymanó Program - A zöldebb jövőért