Tiszta otthon: porszívó, gőztisztító, mikroszálas kendők

Büszkén mutatjuk be egyik legújabb partnerünket és az általuk képviselt egészségtudatossági irányvonalat.

Lux Hungária - Tiszta otthon

Fő profilunk a „Tiszta otthon” termékvonal, egy mélyszívó (atkaszívó) porszívó, gőztisztító és a mikroszálas kendőcsalád – ez képezi a Lux szívét-lelkét. A közvetlen értékesítés területén szerzett több mint egy évszázados tapasztalatunknak köszönhetően, ügyfeleinket személyes igényeiknek megfelelő, minőségi termékekkel tudjuk kiszolgálni.

Lux Hungária - porszívó

Az alapos takarítás elengedhetetlen kelléke

A Lux S115 porszívó egy kiváló teljesítményű, felhasználóbarát, energiatakarékos, továbbá a piacon létező legjobb szűrőrendszerrel rendelkező takarítóeszköz. A filterek szinte teljesen eltávolítják az allergiát okozó szállóport, a szennyeződéseket és atkákat a szőnyegekből, valamint bútorkárpitokból. Ezáltal, az S115 mélyszívó porszívó nemcsak az allergiában és asztmában szenvedők számára jelent tökéletes megoldást, hanem mindazoknak, akiknek fontos a megelőzés, illetve a folyamatos higiénikus, tiszta és egészséges környezet. A korszerű és sokoldalú tartozékok többfunkcióssá teszik a készüléket.

Lux Hungária -MediClean szűrőrendzer

Szűrőrendszer

Ötlépcsős szűrőrendszerével és a két HEPA szűrőjével, a Lux S115 az egyetlen olyan porszívó a piacon, amelyet a Német Allergia- és Asztma Szövetség (DAAB) ajánl.

Balról jobbra:

Szintetikus porzsák; HEPA H13 szűrő; préselt aktívszén szűrő; hosszú élettartamú, antibakteriális HEPA szűrő Intelligens ellenőrző rendszerének köszönhetően, a Lux S115 - nagyméretű szimbólumokat jelenítve meg kijelzőjén - értesíti a felhasználót arról, hogy a porzsákot és a szűrőket ki kell cserélni.

Ökolux gőztisztító

Az Ökolux gőztisztító a gőz természetes erejének segítségével új tisztítási eljárást tesz lehetővé. Minőségi száraz gőz fejlesztő rendszerének, a szabadalmaztatott burkolat és szerkezet biztonságosságának, illetve számos tartozékának köszönhetően vegyszermentes. Könnyen és egyúttal maximálisan fertőtleníthető a lakás minden pontja, még a nehezen elérhető vagy kényes helyek is.

Lux Hungária  - gőztisztító

Microlux - törlőkendők

A Microlux mikroszálas kendőcsalád kimondottan ajánlott különböző felületek portalanítására, folteltávolításra és padlótisztításra. Karcolás mentesen és nyom nélkül tisztít, finom szálai nem sértik meg a kényes felületeket, legyen az akár üveg, CD vagy kerámia. A szintetikus szálak rendkívüli folyadék felszívóképességének köszönhetően tömegüknél hétszer nagyobb mennyiségű vizet és szennyeződést képesek felszedni és megtartani. Ezáltal, a kendők kis mennyiségű víz segítségével vegyszer nélküli tisztítást tesznek lehetővé. Kombinálva az Ökolux gőzös tisztítóberendezéssel, biztosított a teljes körű környezetkímélő takarítás! A mikroszálas termékek új távlatokat nyitnak a takarítás területén. A szövött és kötött törlőkendők, a törlőkesztyű, a szivacs vagy a felmosókendők használatával a takarítás hatékonnyá, környezetkímélővé és gazdaságossá válik!

  • Kiváló minőségű anyagok

  • Praktikus és könnyen használható

  • Változatos és sokoldalú

Tesztelje le termékeinkben rejlő speciális lehetőségeket Ön is saját otthonában! Kérjen díjmentes próbatakarítást szakértőinktől és tapasztalja meg a különbséget a saját szemével!

Próbatakarítás igénylés >>

#lux #tisztaotthon

Kiemelt hírek
Hírek