September 13, 2018

Please reload

Hírek

Egy fával a klímavédelemért

October 3, 2016

1/2
Please reload

Kiemelt hírek

Nagy sikert aratott

August 19, 2017

Nagy sikert aratott a speciális császárfa a Szentlőrinci Gazdanapokon. Ismerjék meg egyik legfontosabb környezettudatos stratégiai partnerünk beszámolóját a XXIV. Szentlőrinci Gazdanapok eredményeiről!

 

 

August 18, 2017|Paulownia Planet

 

Újabb sikeres hétvégén van túl bővülő csapatunk. Kicsit fáradtan, de rengeteg élménnyel és értékes, új kapcsolattal, beszélgetéssel bővültünk augusztus második hétvégéjén a Szentlőrinci Gazdanapokon.

 

Ezen cikken keresztül is szeretnénk még egyszer köszönetet mondani azoknak, akik megtiszteltek minket bizalmukkal és figyelmükkel. Közel 300!!! rövidebb-hosszabb tárgyalást folytattunk le a 3 nap alatt. Érezhetően érik be az elmúlt hónapok munkája. Egyre többen, egyre pontosabb információval bírnak az ipari célú felhasználásra való speciális császárfa hibridről, a Cotevisa2-ről. Hála Istennek egyre többen ismerik fel a császárfák közti különbséget (sajnos jó páran saját kárukon keresztül tapasztalták ezt meg).

 

Örömmel hallottuk vissza azokat a pozitív visszajelzéseket, amelyek a tavalyi gazdanapos vásárlóinktól érkeztek a stabil és gyors növekedésről, az idei kemény fagyok átvészelését.

 

A hétvégén lezajlott közel 300 tárgyalásunkon ismételten bebizonyosodott, hogy micsoda erőt képvisel ez a kiemelkedő profitot termelni tudó haszonnövény és a cégünk által biztosított szakmai háttér kombinációja.

 

Kiválogattunk pár képet a Gazdanapok forgatagából, ami kis betekintést nyújt ezekre a szép augusztusi napokra. Kattintsanak ide további színes információkért!

Ha most lemaradt erről a vásári élményről találkozzunk személyesen az OMÉk-en!

 

 

 

Please reload

Kövess minket