Nagy sikert aratott

Nagy sikert aratott a speciális császárfa a Szentlőrinci Gazdanapokon. Ismerjék meg egyik legfontosabb környezettudatos stratégiai partnerünk beszámolóját a XXIV. Szentlőrinci Gazdanapok eredményeiről!

August 18, 2017|Paulownia Planet

Újabb sikeres hétvégén van túl bővülő csapatunk. Kicsit fáradtan, de rengeteg élménnyel és értékes, új kapcsolattal, beszélgetéssel bővültünk augusztus második hétvégéjén a Szentlőrinci Gazdanapokon.

Ezen cikken keresztül is szeretnénk még egyszer köszönetet mondani azoknak, akik megtiszteltek minket bizalmukkal és figyelmükkel. Közel 300!!! rövidebb-hosszabb tárgyalást folytattunk le a 3 nap alatt. Érezhetően érik be az elmúlt hónapok munkája. Egyre többen, egyre pontosabb információval bírnak az ipari célú felhasználásra való speciális császárfa hibridről, a Cotevisa2-ről. Hála Istennek egyre többen ismerik fel a császárfák közti különbséget (sajnos jó páran saját kárukon keresztül tapasztalták ezt meg).

Örömmel hallottuk vissza azokat a pozitív visszajelzéseket, amelyek a tavalyi gazdanapos vásárlóinktól érkeztek a stabil és gyors növekedésről, az idei kemény fagyok átvészelését.

A hétvégén lezajlott közel 300 tárgyalásunkon ismételten bebizonyosodott, hogy micsoda erőt képvisel ez a kiemelkedő profitot termelni tudó haszonnövény és a cégünk által biztosított szakmai háttér kombinációja.

Kiválogattunk pár képet a Gazdanapok forgatagából, ami kis betekintést nyújt ezekre a szép augusztusi napokra. Kattintsanak ide további színes információkért!

Ha most lemaradt erről a vásári élményről találkozzunk személyesen az OMÉk-en!

#környezettudatos #császárfa #gazdanapok

Kiemelt hírek
Hírek
Archívum
Keresés címkék alapján
No tags yet.
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 minden jog fenttartva készítette: kovetkezolepes.hu

NAIH Nyilvántarási szám: NAIH-105458/2016

1./ AZ EGYESÜLET NEVE:
TreeMission Klíma- és Környezetvédő Innovációs Egyesület (továbbiakban: Egyesület)
2./ AZ EGYESÜLET SZÉKHELYE:
7678 Abaliget, Rózsadomb 34.

3./ ADÓSZÁM:

18512403-1-02

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
Oxymanó Program - A zöldebb jövőért