Pazarláscsökkentés = több oxigén

A TreeMission Egyesület facebook oldalain olvashattunk korábban az UNION Green Team csapat megalakulásáról. Ennek hátteréről és a csoport tevékenységéről kérdeztük Somoskői Jánost, az UNION Green Team koordinátorát.

Mi volt a csoport létrehozásának a célja? Mi tette szükségessé?

A TreeMission Egyesület a fenntartható jövő gondolatát ülteti a fejekbe és gyorsan növő klímanövényeket a földekbe. Az embereknek és a cégeknek is van egy úgynevezett ökológiai lábnyoma, ami többek között a levegő szennyezéséből (közlekedés, fűtés, meleg víz, stb.) keletkezik. Ennek a környezet terhelésnek a kompenzálására hoztuk létre a faültetési programunkat, az „Egy fával a klímavédelemért”. Meggyőződésünk, hogy a pazarlás a legnagyobb környezetrombolás. Ez igaz a mindennapos pénzügyeinkre is. Ezért kerestünk stratégiai együttműködő partnert a pénzügyi szférában is. Olyan céget, amelyik kellően innovatív, kedvező ár érték arányú termékeket kínál, és előnyös ajánlatai vannak a családok számára.

Tehát úgy gondolják, hogy a családok kiadásai között esetleg fel nem tárt felesleges költségek vannak?

Igen, eddigi tevékenységünk azt mutatja, hogy a családoknál nem kevés fölöslegesen "elguruló forintot" találtunk. Éppen ezért, a családok segítése céljából jött létre a TreeMission UNION Green Team csapata. A csoport felvállalt feladata, hogy térítésmentesen átvilágítsa partnereink biztosítási szerződéseit és megkeresse fölöslegesen kidobott pénzüket. Ennek a szolgáltatásnak a piaci ára 30.000 Ft, amit rajtunk keresztül díjmentesen igényelhetnek. Magától értetődő, hogy mindenki szeretné tudni, vajon többet fizet-e a szükségesnél? Mindenkinek javasoljuk, hogy saját érdekükben vegyék igénybe díjmentes szolgáltatásunkat! Válasszák a „Feleslegesköltség Nullázó Csomagunkat”! Egy megvalósíthatósági tanulmányban a jövőbeli célok elemzésével segítünk abban is, hogy a családok, a gyermekek tervei megvalósuló célok legyenek és ne csupán álmok maradjanak. Ebből megtudhatják azt is, hogy mikor, milyen adókedvezményeket és állami támogatásokat tudnak igénybe venni.

A spórolás mellett van egyéb előnye is az önökkel való együttműködésnek?

Igen, hiszen megbízóink többlet költség nélkül is hozzájárulhatnak a TreeMission környezettudatos tevékenységéhez is. Ehhez elég csak a meglévő biztosításaik analizáltatása az Union Green Team szakértőivel. Amennyiben a meglévőnél kedvezőbb ajánlatunkat elfogadják (tehát SPÓROLNI tudnak), akkor minden szerződéssel minimum egy fa elültetéséhez járulnak hozzá plusz költség nélkül, melyet akár saját maguk is elültethetnek az éppen aktuális programjaink keretében. Ez a speciális csemete a saját környezetük légszennyezését drasztikusan csökkenti. Eseményeinket a weboldalunkon és Facebook oldalunkon tudják nyomon követni.

Tehát jól értem, hogy a kedvező ajánlatok elfogadásával a partnerek spórolni is tudnak, és minden szerződésükkel többlet költség nélkül egyben támogatják a közösségi faültetési programokat is?

Igen, ezzel a saját környezetük légszennyezését csökkentik és oxigénben dús, árnyat adó ligetek létrehozását segítik az oktatási-, sport- és közintézmények területén, közösségi helyeken. Higgyék el, a lakókörnyezetük rászorul erre a segítségre! Utódaik pedig hálásak és büszkék lesznek ezért.

Kérjen visszahívást az UNION Green Teamtől ide kattintva!

MI PÉNZT ÉS IDŐT TAKARÍTUNK MEG ÖNNEK

Előre is köszönöm, hogy a linkre kattint!

#környezettudatos #biztosítás #partneremabiztosító #pénzügyeink #UnionGreenTeam

Kiemelt hírek
Hírek