Citromos - fokhagymás kúra érelmeszesedés ellen


Környezettudatos egészségcentrum

Ha a test erei, az agyi vagy szívkoszorú erek beszűkültek vagy elmeszesedtek, igyunk meg naponta egy kupicát a következő vegyülékből:

Hozzávalók:

- 30 gerezd fokhagyma

- 5 db citrom (lehetőleg természetes körülmények között termesztett, nem permetezett gyümölcsöt használjunk)

- 1 liter víz

Elkészítés

A fokhagymáról leszedjük a héját és felaprítjuk (lehet robotgéppel vagy turmixszal is). A citromot alaposan megmossuk, héjával együtt aprítjuk és robotgéppel vagy mixer segítségével elegyítjük a fokhagymával. Egy liter vízzel buggyanásig forraljuk, lefedve kihűlésig állni hagyjuk, majd leszűrjük, palackba töltjük és hűtőszekrényben tároljuk.

Adagolása

Naponta egy kupicányi mennyiséget ajánlatos fogyasztani reggel, étkezés előtt. Utána egy órán keresztül ne egyen, ne igyon semmit. Egy kúra három hétig tart, amely 8 nap szünet után még egyszer megismételhető. Általában ezt követően áll be egy tartósabb eredmény. Évente ajánlatos megismételni ezt az olcsó és ártalommentes, háromhetes kúrát.

Amikor elfogyott, érdemes labor vizsgálatokat kérni a változás lemérésére.

Negyven év felett akkor is tanácsos végigcsinálni, ha egyébként nincs semmi baj, betegség.

A módszer kipróbálói állítják, hogy már háromheti alkalmazás után érezhető az egész test fiatalos regenerálódása.

Tapasztalat, hogy a kúra eredményeképpen javult a látásuk, hallásuk, fog- és ínyproblémáik, a vérnyomásuk értékei, energikusabbak, teherbíróbbak lettek, nyugodtabbá, pihentetőbbé vált az éjszakai alvásuk a kúra elvégzőinek.

A fokhagyma kellemetlen szagát senki nem fogja érezni, bátran mehetünk társaságba. A meszesedés miatt szenvedő emberek ismét nyugodtan alhatnak, mert a fájdalmat, alvászavart okozó meszesedés az érfalról feloldódott.

Keresse további környezettudatos ajánlásunkat >>

#érelmeszesedés #KassaMed #környezettudatos #egészségcentrum

Kiemelt hírek
Hírek