Fiatalság - Valóban csak átmeneti állapot?

Ahogy tapasztaljuk környezetünk és önmagunk változásait észrevehetjük az idő múlását.

Környezettudatos egészségcentrum

A leggyakrabban a ráncok sűrűsödése, a szem fényének tompulása, az izmok és a bőr megereszkedése, a lelkesedés csökkenése, a gondolat lassulása jelzi…. Ugyanakkor tapasztaljuk, hogy a tradicionális kultúrákban – India, Kína, Japán – élő embereknél, mintha megállt volna az idő. Az ott élőkön nem látszik úgy a múlékonyság, mint az európai emberen. Bár köztünk is vannak néhányan, akik valódi koruknál sokkal fiatalosabbak, fürgébbek.

Feltűnő a különbség a két kultúrában élők között.

„A genetikai különbséggel magyarázható! Ők mások!” – mondják sokan.

Igen, valóban mások napi rutin feladataik lebonyolításában, mozgáskultúrájukban, étkezési szokásaikban, stresszeik tipikusan más megoldást nyernek…..szokásaik, amit a korábbi generációk rájuk hagytak örökségül, továbbra is támogatja őket életképességük fenntartásában, megújulásukban, egészségük, harmóniájuk megőrzésében…

Ha a nyugati világba költöznek, és szokásaikban igazodnak a helybeliekhez, őket is eléri a civilizáció hatása: stresszeik, mozgáshiányuk, betegségeik megjelenése teljesen hasonul az ott lakók rendszeréhez.

Az érdekes számunkra mindebből leginkább az lehet, hogy az élő rendszerek mindig változásban vannak. Folyamatosan – percről percre – hónapról hónapra – évről évre. És ez az átépülés a leépülés, sorvadás, tompulás helyett lehet helyreállás, erősödés, frissesség is! A folyamat iránya leginkább egy tudatos döntés kérdése. Érdemes feltennünk a kérdést: „Rendben van-e így az életem?”, „Abba az irányba haladok-e, amerre szeretnék?

Ha igen a válasz, akkor gratulálunk, Ön a megfelelő módon él, bizonyára elégedett, boldog ember.

Környezettudatos egészségcentrum

Ha nem tetszőek a változások, melyeket életében tapasztal akár elgondolkodhat, mit érdemes másként tennie, szerveznie, megélnie az életében.

Ehhez tudunk segítséget nyújtani Önöknek egy egységes programmal, amit központunkban többen együttműködve végzünk, amiben felhasználjuk a keleti kultúra már több ezer éves működése alatt felismert tudást, az Indiai (ayurvéda) és a Kínai (akupunktúra) kultúrában használt diagnosztikai és terápiás rendszereket, valamint a nyugati kultúrából azokat, melyek szintén az egész test működésének feltérképezését és önszabályozásának helyreállítását teszik lehetővé. Ezek révén segítünk átformálni étrendjét, mozgását, stabilizálni keringését, megtanítani a hatékony légzésre a jó oxigén csere érdekében, elkerülni az allergizálódást, vagy, ha már szenved tőle, akkor megszüntetni, megszabadítani függőségeitől (dohányzás, édesség, vagy szénhidrát függőség), megtalálni és beállítani ideális testsúlyát, megtalálni az Ön számára egyszerűen és hatékonyan használható relaxációs technikákat…

Környezettudatos egészségcentrum

Rendszerünkben felhasználjuk:

  • állapot meghatározáshoz: ayurveda diagnosztikai rendszere (dosa meghatározás, tipizálás is), kínai diagnosztikai rendszer, szívfrekvencia analízis, a gondolkodáshoz szükséges időtartam mérése, az idegrendszer működésének felmérése, teljes test-térkép készítése mágneses biofeadback segítségével

  • kezelések: a típusnak és testalkatnak megfelelően az egyéni igényekhez igazodva - speciális diéta, gyógynövény terápia, speciális masszázsok, tisztító kúrák, relaxáció, speciális mágnes terápia, memória javító tréningek.

Fontosnak tartjuk az egyén részvételét saját gyógyulásában, ezért pontosan meghatározzuk, mi az, amit mi végzünk, és mit tesz hozzá a vendég önmaga.

Keresse további környezettudatos ajánlásunkat >>

#KassaMed #egészségcentrum #természetgyógyászat #környezettudatos

Kiemelt hírek
Hírek