Atlas

September 13, 2017

Mi az Atlas? Az Atlas az első nyakcsigolya neve, amely a második nyakcsigolyával együtt a gerinc és koponya összeköttetését biztosító izületet alkotja.

 

 

Mi az Atlas funkciója?

Az Atlas nemcsak a koponyát tartja, hanem felel a gerinc és a csontváz rugalmasságának, egyensúlyi állapotának és összehangolt működésének megteremtéséért is. Az emberek többségénél az Atlas elmozdult vagy kificamodott helyzetben található, gyakran okozva ezzel kellemetlen egészségügyi problémákat.

 

Mi is az AtlasProfilax  módszer?

A svájci Dr. R.C. Scümperli – AtlasProfilax   néven- forradalmian új módszert dolgozott ki, amelynek révén egyetlen precíz és veszélytelen beavatkozással tartósan megszüntethető az Atlas rotációja.
Az AtlasProfilax  módszer képzett szakemberei egyszeri beavatkozással, biztonságosan és hatékony módon végzik el az Atlas helyreillesztését.

 

A módszer előnyei:

-    Tartós eredmény

-    Veszélytelen beavatkozás

-    Egyetlenegy kezelés

 

Kérjen konzultációs időpontot!

 

Páciensek mondták rólunk:

"Kedves Doktornő!

 

Lassan fél éve, hogy megcsinálta az atlasz kezelést nekem, így gondoltam írok egy kicsit a tapasztalataimról és arról hogy mennyire köszönöm, hogy 'megtapasztalhattam' őket. :) 

 

Mielőtt helyrerakta a csigolyám nagyon sokszor fájt a hátam, nyakam, a szédülés miatt nem tudtam sokáig állni de ugyanakkor egy idő után már se az ülés, se a fekvés nem volt kényelmes. Sport teljesítményem sem volt túl jó, ugyanis már a harmadik felülés után össze-vissza remegtem, valószínűleg az izmok feszessége miatt. De most újra a fiatalok életét élem. köszönhetően Önnek.

 

Mióta a kezelést elvégezte kitűnően vagyok. Néha még ropog a hátam és ha sokat sétálok fáj a derekam a terhelés miatt de azt kell mondjam, hogy szinte minden panaszom eltűnt, ezek pedig még elviselhetőek, bár érzem rajtuk a hétről-hétre való változást. (nem ropog már annyit, nem fáj már annyit a derekam) Újra sportolok és bár néha a hátam fáj az izomláz miatt, de ennyi baj legyen. (: Anyukámnak pedig mondtam, hogy meggyőződésem hogy az immunrendszeremben és emésztőrendszeremben is helyre tett valamit a kezelés, ugyanis amíg beteg voltam a hátammal elkaptam mindenféle betegségeket szinte halmoztam őket de most már ellenállóbb vagyok és csak éldegélek, nem kell foglalkoznom a betegségekkel. Az emésztőrendszerem pedig - szerintem a stressztől való megszabadulás miatt, ami ugye a  fájdalomtól volt - helyreállt és az elmúlt hónapokban 5-6 kg-mal lettem kevesebb és ezerszer jobban is érzem magam. Végre nem abból áll a napom hogy fekszem az ágyban és nézem a tv-t hanem el merek menni a barátaimmal bulizni és jól érezni magam. Pótfelvételivel jelentkeztem a Kaposvári Egyetemnek egy teljesen új szakára, nemzetközi tanulmányokra és itt végre nem történik meg az ami gimibe sokszor előfordult velem, hogy nem tudom végigülni az órákat a fájdalom miatt, itt inkább élvezem hogy azt tanulhatom amit szeretek jó sok törit és politikát.:) Mindezt pedig nagy részben az atlasz terápiának köszönhetem! :)

 

 Ezer köszönet jár először is anyukámnak, hogy rátalált Önre a neten, de ettől ezerszer nagyobb köszönet, hogy annyi orvos után akiknél jártam valaki végre megtalálta, hogy mi a baj így hát még egyszer ezer köszönet Önnek a kezelés elvégzése miatt, fájdalmaim megszüntetése miatt. Szinte újjászülettem, bár fura volt ezt megtapasztalni 18 évesen... :) 

 

Takács Dóra" 

 

 

Please reload

Kiemelt hírek

Egy fával a klímavédelemért

October 3, 2016

1/2
Please reload

Hírek

September 13, 2018

Please reload

Archívum
Please reload

Keresés címkék alapján
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 minden jog fenttartva készítette: kovetkezolepes.hu

NAIH Nyilvántarási szám: NAIH-105458/2016

1./ AZ EGYESÜLET NEVE:
TreeMission Klíma- és Környezetvédő Innovációs Egyesület (továbbiakban: Egyesület)
2./ AZ EGYESÜLET SZÉKHELYE:
7678 Abaliget, Rózsadomb 34.

3./ ADÓSZÁM:

18512403-1-02

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
Oxymanó Program - A zöldebb jövőért