Baranya legnagyobb faültetési programjára készülünk 2018 tavaszán

A TreeMission által 2016-ban indított program célja, hogy a kapcsolódó magánszemélyek, cégek és intézmények könnyebben hozzájuthassanak baranyai környezettudatos, gazdaságos alternatívákhoz és mellette minél több helyszínen valósuljanak meg tervezett faültetések.

Hisszük, hogy a fenntartható, környezettudatos gondolkodás nem feltétlenül a lemondásokon alapszik. Egy kis figyelem, pár jó információ és egy pozitív közösség elegendő lehet a változások elindításához.

A környezettudatos szemlélettel egyre több felelősen gondolkodó magánember és vállalat azonosul. Csatlakozzon Ön is programunkhoz, ha úgy látja, hogy egy könnyen megléphető jó példával együtt tehetünk a jobb jövőért!

Programunk célja, hogy minél több baranyai településen javítsunk a környezeti állapotokon, a levegő minőségén árnyat adó fák telepítésével. Ehhez egy olyan speciális klímanövény (Paulownia Cotevisa 2) mellett szóltak az érvek, mely:

- rendkívül gyors növekedésű (2 év alatt 7-8 méteres, lombos, árnyékot adó fa)

- több mint 3-szoros mennyiségű CO2-t köt meg, mint a hagyományos lombos fák

- mivel nem invazív, nem jelent veszélyt az őshonos fakulturákra

TreeMission - Kezedben a jövő!

Faültetési programjaink, így az egészségesebb környezetünk megvalósításához kérjük most támogató együttműködését:

Mit tehet Ön is a zöldebb környezetéért?!

Magánszemélyként

- Támogassa programunkat 10.000 Ft-tal, melyből újabb 3 db speciális klímanövényt és annak ültetési költségeit finanszírozhatjuk meg!

Vállalkozásként

- Támogassa programunkat 30.000 Ft-tal, melyből újabb 10 db speciális klímanövényt és annak ültetési költségeit finanszírozhatjuk meg,

vagy

- Támogassa programunkat 45.000 Ft-tal, melyből újabb 10 db speciális klímanövény és annak ültetési költségein finanszírozzuk, valamint részvételt biztosítunk a megye egy kuriózumának számító gazdasági találkozóján, a 2017. december 2-án megrendezésre kerülő Baranya Gálán. Itt kapcsolatokat építhet újabb félszáz hasonlóan, együttműködésekre nyitott cég képviselőjével és több szakmai előadáson növelheti felkészültségét.

Az együttműködés részleteiért vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Somoskői János Patyik Csaba Kiss Gyula István

+36-20-469 98 26 +36-70-942-0058 +36-20 975 0000

#környezettudatos #faültetés #klímanövény #fenntarthatógondolkodás

Kiemelt hírek
Hírek