Autóm biztosítását olcsóbbra cserélném

Gondolt már arra, hogy autójának kötelező biztosítása lehet olcsóbb is?

  • És arra, hogy a casco nem feltétlenül drága luxus?

  • Az UNION Biztosítónál Ön kedvező feltételekkel talál gépjármű-biztosításokat

Környezettudatos KGFB

Fizetni kötelező. Sokat fizetni nem. Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

Senki sem szereti a kötelező dolgokat, pláne, ha azok anyagi kiadással járnak. Sokak szerint a kötelező felelősségbiztosítás csak felesleges kiadás, szükséges rossz. Az UNION Green Team segít önnek abban, hogy a kötelező ezentúl kisebb megterhelést jelentsen. Az UNION gépjármű-felelősségbiztosításaival akár tízezreket is megspórolhat éves szinten! Ráadásul, amennyiben a meglévőnél kedvezőbb környezettudatos ajánlatunkat elfogadja (tehát SPÓROLNI tud), akkor minden szerződéssel minimum egy fa elültetéséhez járul hozzá plusz költség nélkül, melyet akár saját maga is elültethet az éppen aktuális programjaink keretében.

Mit kell tennem, hogy átválthassak az UNION által kínált kötelezőre?

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról szóló 2009. évi LXII. Törvény alapján 2010-től megváltozott a kötelező biztosítások évfordulója.

UNION kötelező
  • Amennyiben Ön 2010. január 1. előtt kötötte kötelező biztosítását, az eddig megszokott módon, december 1-én éjfélig kell a biztosítója felé a felmondást eljuttatni, és az új biztosítást pedig december 31-ig kell megkötne. Például: Ön 2009. július 14-én autót vásárolt, és ezen a napon kötelező biztosítást is kötött rá. Ebben az esetben a biztosítás évfordulója minden év január 1-je lesz, tehát biztosítását legkésőbb december 1-jéig tudja felmondani, és új biztosítását december 31-ig megkötni.

  • Amennyiben Ön 2010. január 1. után vásárolt autót és kötötte kötelező biztosítási szerződését, úgy a biztosítási évforduló nem az év vége, hanem a szerződéskötés napja. Tehát nem január 1-jével van lehetősége biztosítót váltani, hanem a biztosítási évfordulója előtt legalább 30 nappal. Biztosító váltás esetén tanácsos az évforduló előtt legalább 60 nappal megkezdeni az ezzel járó teendőket. Például: Ön 2010. április 2-án kötött kötelezőt autójára, amelynek minden évben április 2-a lesz az évfordulója, és március 3-ig lehet felmondani, illetve április 1-jéig kell megkötnie az új biztosítást.

Ez engem is érint. Több információra van szükségem. Kérem, küldjenek a biztosítás felmondásához szükséges nyomtatvány mintát! Kérem, hívjanak vissza!

Amennyiben érdeklik a további részletek, kérem, kattintson ide!

#UnionGreenTeam #KGFB #kötelezőbiztosítás #környezettudatos

Kiemelt hírek
Hírek