Egyesületünk ZÖLD KORONÁJA közkinccsé lett!

October 21, 2018

Ha azt gondoljuk, hogy a globális felmelegedés, mint olyan - globális probléma, igazunk van. Ha azt gondoljuk, hogy földünk klímájának javításához csak globális eszközökön keresztül vezet út, akkor viszont TÉVEDÜNK. Ezen - ha nehéz is, de - mindenképp változtatnunk kell! El kell indulnunk ezen az úton, mert nincs másik.

 

Van egy lépés, amit bárki könnyen és gyorsan megléphet, kortól, nemtől, élethelyzettől szinte függetlenül. Kompenzálhat valamennyit az általa okozott környezetterhelésből. Erre a TreeMission Egyesület ZÖLD KORONÁJA olyan alternatívát kínál, amivel mindenki élhet. Adományoddal egy újabb fa ültetéséhez járulhatsz hozzá.

TE is lehetsz egy hétköznapi HŐS, aki közreműködik a Föld megmentésében! Ültessünk mindannyian legalább egy fát, ültessünk oxigént! A ZÖLD KORONÁJA segítségével bárki számára elérhetővé tesszük aktív faültetési programunkat, aki egy levegőt szív velünk.

 

A Földünkért Világnapon közkinccsé tesszük egyesületünk ZÖLD KORONÁJÁT (bővebben itt). Ez a legújabb innovatív eszköz a káros környezeti hatások elleni hatékony fellépésre az egyes emberek, szervezetek számára.
 

A cégek is keresik a módját a társadalmi felelősségvállalásban való aktív részvételre. Számukra a ZÖLD KORONA testesíti meg azt a kiváló CSR eszközt, amelyik segítségével kiveszik a részüket ebből az össztársadalmi folyamatból. A cégérték meghatározásában elemzők szerint ma már ennek nagyobb a jelentősége, mint a pénzügyi mutatóknak.

Please reload

Kiemelt hírek

Egy fával a klímavédelemért

October 3, 2016

1/2
Please reload

Hírek

September 13, 2018

Please reload

Archívum
Please reload

Keresés címkék alapján
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 minden jog fenttartva készítette: kovetkezolepes.hu

NAIH Nyilvántarási szám: NAIH-105458/2016

1./ AZ EGYESÜLET NEVE:
TreeMission Klíma- és Környezetvédő Innovációs Egyesület (továbbiakban: Egyesület)
2./ AZ EGYESÜLET SZÉKHELYE:
7678 Abaliget, Rózsadomb 34.

3./ ADÓSZÁM:

18512403-1-02

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
Oxymanó Program - A zöldebb jövőért