Szaturnusz utcai faültetési akció

Eseményünk célja, hogy felhívjuk a figyelmet a felelős állattartás követendő példáira és elindítsuk azt az országos kampányt, melynek keretein belül önerőből zöldülhetnek ki, fásulhatnak be a városi kutyafuttatók. Szeretettel várunk minden állatbarát érdeklődőt a részletekkel a helyszínen.

Két év előmunkálatai után, egy héttel ezelőtt elindítottuk Magyarország egyik legnagyobb faültetési "Kutyafája" projektjét, melynek "alapkő letétele" a pécsi Szaturnusz utcai kutyafuttatón történt.

A projektet 65 db „klímafa” elültetésével indítottuk el, melyet tavasszal még 135 követhet. Mivel ez egy civil kezdeményezés, hogy tovább folytatódhasson és minden kutyafuttatóra kerülhessen CO2-t elnyelő, oxigént és árnyékot adó fa ezért -"fogadj örökbe egy fát"! Az "Egy fával a klímavédelemért" - program is a projekt része lett.

A fákat örökbe fogadni a TreeMission Egyesület számlájára (számlaszám: 18400010-10000521-10131067) történő utalással, vagy készpénzzel való adomány összegével lehet (5.000,- Ft./fa), melyről "Adománylevelet" (költségként elszámolható a vállalkozások és cégek részére) és "Klíma Misszió Támogatói Oklevelet" küldünk névre szólóan. További költség nem terheli, de pártoló egyesületi tagságra adunk lehetőséget

Az "örökbefogadó szülő" saját maga is elültetheti a fát a rendezvény ideje alatt, de nem kötelező. A programokon/ültetésen való részvétel INGYENES!

Köszönjük a kutyák és minden lélegző lény nevében 🙏 a maroknyi lelkes önkéntes közreműködését az ültetésben! Reméljük, hogy sok közelben lakó is rá fog döbbenni, mennyivel jobb lesz a mikroklíma a fáknak köszönhetően!

A tavaszi folytatásban őket is szívesen látjuk - szerszámmal a kezükben!

9999


Kiemelt hírek
Hírek